ForsideSådan handler duKundeserviceOm DLT
Kontakt
Du kan kontakte os pr. telefon, via mail@dlt.dk eller besøge vores showroom - se kort her

DLT Aps
Formervangen 17
2600 Glostrup
Tlf. 3637 0000
Fax. 3637 0001
E-mail: mail@dlt.dk

Åbningstider:
Mandag - fredag: 9.00 - 17.30

Lørdag lukket
Grundlovsdag 5. juni lukket

Danske Bank konto: 4183 4380 866 803 - IBAN: DK84 3000 4380 8668 03
Giro konto: 1245 3515 - BIC/SWIFT: DABADKKK
CVR.: 19153835

Kommentarer, ris eller ros til vores site? Skriv til os her mail@dlt.dk

Er du kommende leverandør eller samarbejdspartner? Beskriv kort hvad du kan tilbyde - og skriv til je@dlt.dk


Her bor vi
 
Vores 1300m2 domicil på Formervangen i Glostrup.

  I udstillingen har vi en stor del af de varer vi sælger. Her får du altid kompetent og ærlig rådgivning.

 
Vores lager er på ca. 900m2 og styres effektivt af vores IT system.
Langt størstedelen af de gængse varer kan leveres fra dag til dag.

Fra salgkontoret ekspederer vi dagligt vores kunder pr. telefon.

img6   img10
Demorum på godt 100m2....  

  .....hvor lys og lyd demonstreres mod forudgående aftale

     
Flere foto's / More Photo's . . .
 
Historie
DLT blev grundlagt i 1986. Fra starten var fokus på lydudstyr og konceptet var klart: DLT skulle sælge fornuftige produkter til stærkt konkurrencedygtige priser - vi ville levere "value for money".

Der blev fra starten indkøbt større partier - med fokus på pris og kvalitet - og det er vist ikke helt forkert at sige, at vi revolutionerede markedet med vores selvbygger højttalerere fra Zomax, effektforstærkere fra Samick og DJ produkter fra Gemini.

Efter 8 års ansættelse indtræder Jakob Bestle i 1996 i ejerkredsen. DLT ekspanderer og produktsortimentet udvidedes løbende.

I 1998 flytter DLT til Rødovre.I alt 800m2 - kun 5 km fra Rådhuspladsen.

I perioden 1997 – 2000 importerer vi også IT udstyr, men den del er nu solgt fra.

I 2001 fusionerer DLT og Dan Discolight. Jakob Egholm og Jakob Bestle bliver 50/50 partnere i DLT – og det er stadig i det ejerskab og form DLT drives i.

I de efterfølgende år udvider vi løbende sortimentet med højtprofilerede mærker som Technics, Pioneer, Vestax, Philips, DAP Audio, Showtec, m.fl.

Den 1. januar 2008 flytter vi ind i vores nye domicil i Glostrup. 1300m2 med udstilling, demorum, lager og kontorlokaler.

Vi sælger i dag lys, lyd, AV og produkter relateret hertil. Vores kunder er alle – store som små - der bruger udstyr, der relaterer til underholdningsbranchen. Vi er i dag landets største inden for vores felt og efter mere end 25 år i branchen besidder vi - i al beskedenhed - en god portion know how.

Vores fokus ligger stadig på, at vare og pris skal hænge sammen, - så mener vi nemlig, at vi er godt rustet til de næste 25 år….


Vores koncept

- er ufravigeligt. "Value for money" - altså mest mulig værdi for dine penge.

Vores mål er dermed ikke at være de billigste. Vi ved alle, at på et tidspunkt, kan en vare ikke produceres billigere, uden at det går væsentlig ud over kvaliteten. Og her siger vi stop. Vi sælger gerne varerne billigt, men vi sælger ikke billigvare......

Eller på godt dansk: Prisen skal være fornuftig og kvaliteten i orden.

Vi fører derfor kun kvalitetsprodukter fra den midterste og øvre del af markedet, og det er vores helt klare mål, at du skal have den bedste vare til den billigste pris.

Med vores mere end 25 år i branchen, har vi stor erfaring i at udvælge produkter i denne "value for money" kategori. At vi ønsker tilfredse kunder er en selvfølge, men at vi har det, er resultatet af vores koncept. Vi sælger nemlig kun varer vi kan stå inde for. Det er jo ikke kun i din interesse, at produktet ikke går i stykker. For skal vi reparere produkterne koster det penge, og vores kunder mister tiltroen til produkterne og dermed os.

Vi er overbeviste om, at dette er en afgørende faktor til, at vi har kunne holde 25 års jubilærum.

Hos DLT har vi forståelse for, at ikke alle har de samme ønsker og behov. Det handler i høj grad om, at du vælger - eller rådgives til - det rigtige produkt. Men valgfrihed er kun noget værd, hvis der er noget at vælge imellem. Derfor har vi et meget stort udbud af varer - ja, til tider for stort. Men det er her du skal bruge vores ekspertise - vi ved med garanti hvilken vare, der passer til netop dit behov.

Med over 5000 kvalitets varer, har du friheden til at sammensætte det grej, der passer netop dig - både i pris og ydelse. Men ikke i kvalitet, for vi allerede sørget for, at den er i orden.

Endnu en gang velkommen til DLT.


Profil
Vi har rødder i fortiden - og fokus på fremtiden.

Vores profil har ændret sig markant gennem årene. Fra at være en butik, hvor DJ's og musikkere handlede til idag at være et af branchens største handelshuse for professionel lyd, lys og AV.

I dag er vi en velfungerende virksomhed med fart på, med ekspeditioner og varer ind og ud af huset. Vi er primært leverandør til et hav af offentlige institutioner, professionelle brugere, storkunder og forhandlere.

Vores ærlige rådgivning om produkterne tiltaler mange - store som små, men fælles er, at de alle ønsker en leverandør, der er solid, tænker langsigtet samt giver saglig og kompetent betjening.

Vores rødder er i miljøet, hvor dette udstyr bruges og vi holder nøje øje med hvad fremtiden bringer, for vi er sikre på, at det er meget få elementer, der er afgørende for, at vi har fejret 25 års jubilærum. De vigtigste er "value for money" og fornyelse....og dem holder vi fast i.


Personale
Vores engagerede personale er vores styrke. Vi brænder alle for det vi laver og det kræver kampånd at være hos DLT.

Vores salgspersonale, er udelukkende branchefolk med et stort kendskab til sortimentet og branchen iøvrigt. De har alle haft "fingrene i mulden" og dermed også praktisk erfaring med løsninger der virker.

Derfor kan du altid forvente kompetent og saglig rådgivning fra vores salgsteam.

Jakob Bestle - Partner i DLT. Beskæftiger sig primært med salg, markedsføring og IT. Har mange års erfaring inden for branchen og har stor viden om højttalere og lyd generelt.

Jakob Egholm - Partner i DLT. Beskæftiger sig primært med salg og indkøb. Har mange års erfaring inden for branchen og indgående kendskab til sortimentet - primært inden for lys.

Thomas Hansen - Service- og web-ansvarlig. Beskæftiger sig primært med salg, RMA og interne opgaver. Har med sine mange år i elektronikbranchen stor allround viden om sortimentet og de relaterede produkter.

Katja Bartels - Regnskabsansvarlig. Arbejder med regnskab og administration.

Bjarne Nielsen - Lageransvarlig. Sørger for dagligt at modtage og klargøre forsendelser samt andre praktiske opgaver i huset.