Lys- og lydløsninger der sælger varer
Lys- og lydløsninger der sælger varer

Lys- og lydløsninger til butik og forretning

Den rette atmosfære sælger varer

Egentlig bemærkes det kun hvis det mangler. Altså hvis man ikke kan se noget - eller der er helt stille. Så ingen tvivl om, at vores handelsmønster er direkte påvirket af bl.a. belysning og atmosfære. Derfor spiller lys og lyd en stor rolle i moderne detail og forretning.

Når vi taler lys har DLT stor erfaring i valg af korrekt belysning til den enkelte type forretning. Valget af lyskilder har betydning for hvordan varer tager sig ud, hvad der er i fokus, hvordan farver gengives, varmeudvikling og ikke mindst hvor energibesparende løsningen er. Dernæst skal der overvejes en række andre faktorer som f.eks. fleksibilitet, driftsøkonomi, vedligeholdelse m.v. Til sidst taler vi i DLT om lysets kvalitet som en samlet faktor.

Hvad angår lyden, så er det vist ingen hemmelighed, at den rette musik får os til at føle os bedre tilpas og købe mere. Ved valget af højttalere tages bl.a. højde for akustik, lyddækning og design – og så gør det jo ikke noget at det også lyder godt!

Lyd og lys er vores speciale. Lad os sammen drøfte dit projekt og finde en løsning, hvor vi kommer rundt om de forskellige spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig.

LED lys energibesparende butik forretning detail center shop

 

LED belysning til forretningen

I dag er de bedste LED pærer så gode, at det kræver et meget trænet øje at se forskel på LED og de gængse lyskilder. Derfor vil en energibesparende LED belysning i langt de fleste tilfælde være rigtig i en butik. Men man skal se sig for inden man investerer. Blandt andet kvalitet, farvetemperatur og farvegengivelse er meget forskellig fra de forskellige producenter.

De billige LED lyskilder gengiver tit farver anderledes end vi plejer at se dem – og lyset synes ofte for koldt.

Det er uden tvivl en fordel at vælge LED, hvis man ligger vægt på driftsøkonomi og lavest mulige vedligeholdelses omkostninger.

Vi guider dig til en løsning, hvor vi tager højde for de forskellige faktorer – om ikke mindst økonomien.

LED belysning butik forretning detail mode toej skinne energibesparende

 

Musik til butikken – en stor del af stemningen

Den stil og type der skal spilles i den enkelte butik, tager gerne udgangspunkt i kunderne. Det ved vi ikke så meget om. Men vi ved hvor mange højttalere af en given størrelse, der skal til for at løse en opgave, på et givet areal med en ønsket lydstyrke.

Faktorerne er afgørende for musikkens dynamik, for tit ønskes et bestemt gennemsnits lydniveau for at lyden opfattes behagelig. Ved mange højttalere på et givent område, skal den enkelte højttaler spille lavere, end ved et færre antal. Det virker logisk, men at det har indvirkning på komfort og måske lydkvalitet tænker de færreste nok på. En højttaler der spiller for højt, kan ganske enkelt have den modsatte effekt, så kunden ikke føler sig godt tilpas. En jævn fordeling er derfor klart at fortrække.

Vi kan lave lydsystemer med mulighed for at høre musik fra hvilken som helst enhed. Internetradio, smartphone, tablet, USB stik, radio, CD m.v. Men vi kan også lave løsninger, hvor det kun er forudbestemt musik, der afspilles.

Spørg os – sammen finder vi en løsning, der passer netop dit behov.

hoejttaler lyd butik forretning 100 volt PA kraftig