Scenepodier

Behovet for et forhøjet scenegulv løses med scenepodier og er typisk i forbindelse med optræden som musik, konference eller tale.

Vores scenepodier er praktiske og lette at samle. Podiemodulerne sammensættes til én stor scene i den ønskede størrelse, hvorefter podierne fastgøres indbyrdes med beslag, så scenen er én samlet enhed.

Podiepladerne i scenepodiet kan leveres med forskellige typer overflade af træ og akryl, men typisk vælges en skridsikker løsning, der både kan bruges udendørs og indendørs.

Alle vores scenepodier er som minimum tysk TÜV godkendt og er meget slidstærke og robuste.

Ønsker du rådgivning til køb af scene? Vi hjælper gerne – ring tlf. 36 37 00 00.

Læs mere om Scenepodier

Scenepodier

1 til 32 ud af 61

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 32 ud af 61

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Hvad er det bedste scenepodie?

Da scenepodier skal tranporteres og håndteres manuelt, betyder vægten meget. Vores scenemoduler er lavet af en stabil og robust aluminiumsramme med en slidstærk podieplade.

Bæreevnen på podiepladen er vigtig, men lige så vigtigt er hvor meget den giver efter. Altså hvor meget den deformerer ved brug. Vores podieplader er specialplader i mange finérlag med op til den halve deformering af tilsvarende plader.

Bedste scenepodieLetvægt scenepodie

Podieplader i forskellige materialer

Som standard leveres et scenepodie med en skridsikker podieplade i mørk træfinish. Overfladen er vandafvisende og tåler at blive brugt uden for, men ikke opstillet til varig brug udendørs.

Overfladen på podieplader kan leveres i andre træ farver og plexiglas mod lille merpris. Farven i træ kan være sort, brun eller ”natur træ”, der har en farve, som minder om bøg. Ønskes plexiglas kan dette leveres i klar, sort eller hvid.

Specielle podieplader kan leveres på ønske.

Scenepodie overfladefinishScenepodier plexiglas

Valg af ben til transportabel scene

Vores ben er af en type, der passer 100% ind i scenepodiet – således at der intet slup er. Det øger stabilitet, holdbarhed og sikkerhed. Ydermere sikrer det en scene, der ikke er vakkelvorn.

Om man ønsker faste eller justerbare ben er et spørgsmål om den fleksibilitet man ønsker i højden af scenen.

Opsættes scenepodierne kun på plan overflade inden for, anbefaler vi faste ben. Det er lettest og oftest hurtigst. Bruges forskellige højder kan man med fordel købe ben i flere længder.

Skal scenen bruges uden for på ujævnt underlag, bør man benytte justerbare ben for at få et plant resultat.

I længden vil faste ben holde længere, da der ingen bevægelige dele er.

God fastgørelse af ben på scenepodierIkke god fastgørelse af ben på scenepodier

Transport og opbevaring af scenepodier

Håndtering og opbevaring lettes ved brug af transportvogne. Vi har transportvogne, hvor scenepodierne kan stå op eller ligge ned. Hvilken type vogn man vælger, afhænger af ens mulighed for opmagasinering af transportvognene, da de har forskellig bredde.

Transportvogn til scenepodier

Sammenkobling af scenepodier

En scene bør kobles sammen under scenemodulerne og på benene. Står scenen på ujævnt underlag bør endvidere bruges nivellerings indsatser, så alle scenepodier er i et plan.

Sammenkobling af podier til scene

Trapper til scene

Er scenen højere end 40 cm bør en trappe benyttes for at lette adgangen. Vi har både justerbare trapper, der kan tilpasses forskellige højder når man bruger justerbare ben, og trappe moduler som samles til en trappe.

Trappe til scenepodier

Gelænder til scenepodier

Sikkerheden er vigtig og på en scene er ofte mange mennesker, rekvisitter, osv. Vi anbefaler altid rækværk til scener på 60 cm og derover.

Gelænder til scenepodier

Regler for scener

Som arrangør har du pligt til at søge om byggetilladelse til transportabel konstruktion, hvis scenen er over 1 meter høj.

Godkendelser

I Danmark er der ikke lovkrav om, at produktet skal være godkendt. I Tyskland er der krav om TÜV godkendelse. Alle vores scenepodier er TÜV godkendt.

Godkendelser af scenepodier

Sceneskørt - forhæng til scenekant

Et sceneskørt fastsættes på scenekanten – typisk med velkro. Det forhindrer man kan se under scenen og giver et færdigt finish. Stoffet der skal bruges bør være brandhæmmet. Vi kan levere sceneskørt i alle farver og på alle mål. Kontakt os for tilbud.

Sceneskørt