Vores showroom - her kan produkterne demonstreres
Vores showroom - her kan produkterne demonstreres

DLT Showroom

Demorum for lys og lyd

Som nogen af de eneste i Danmark, har vi eget showroom med et omfattende udvalg af de varer vi sælger. Her kan vi tilbyde en demonstration af de produkter du er interesset i.

Du kan også opleve produkter i de rette kombinationer med hinanden. Eksempelvis indirekte LED belysning med movingheads, strobes – og eventuelt røg for at fremhæve lysets effekt.

En forudgående aftale er bedst, hvis du har brug for lidt mere tidskrævende rådgivning. Så er du sikker på, at vi har personale klar når du besøger os.

Velkommen!

DLT showroom prof lys lyd

 

Lyd skal høres

Den gode lyd skal høres - og mærkes. Den mulighed har du i DLT's Showroom.

Vores højttalervæg er forbundet til et omskiftersystem, hvor vi kan vælge netop de højttalere du vil høre. Vi kan tilmed kombinere forskellige top højttalere med forskellige subbasser.

Vi har primært højttalere fra DAP Audio eller high-end højtalere fra Tecnare, som kan høres.

Om du søger diskrete aktive højtalere til din butik, eller kraftige højtalere, så har vi det rette miljø til at vurdere kvalitet og ydelse. Samtidig hjælper vi naturligvis med at "komme hele vejen rundt" inden købet.

DLT showroom lyd forstærker hoejttaler

 

Lys skal ses

I vores showroom har vi en komplet lysinstallation, med lys til underholdningsbranchen. Her kan alt styres hver for sig, og vi har forskellige produkter som movingheads, LED spots, lasere, lyseffekter og meget andet. Meget styrer vi via PC og derved kan vi vise produkterne i forskellige kombinationer.

Vi har mange LED spots hængene, så du kan se den seneste teknologi og sammenligne output og ydelse lamperne imellem.

Skal vi løse et projekt vil det oftest være i showroomet, hvor vi laver et "shoot out", så du kan danne dig et visuelt indtryk af det du ønsker.

DLT showroom lys lampe spot LED

Besøg vores showroom for lys og lyd - så guider vi dig

Hos DLT kan mange produkter opleves inden man køber. Vi mener nemlig, at vores showroom og udstilling, giver de bedste betingelser for dig som kunde, når der skal vælges udstyr.

Kort sagt – så er vores showroom helt klart et besøg værd!

Besøg vores showroom på Formervangen 17 i Glostrup alle hverdage mellem 9:00 og 17:30.

I forbindelse med vores Showroom, ligger også vores store butik.