Fra idé til virkelighed
Fra idé til virkelighed

Rådgivning til rette lys- & lyd installation

Vælg trygt os - vi er din sikkerhed en optimal løsning

Siden 1986 har DLT beskæftiget sig med salg og rådgivning, indenfor lys og lyd til den professionelle branche. Det har, i al beskedenhed, givet os stor viden om teknologi, anvendelse og sammensætning. En viden som vores kunder får glæde af hver dag.

Derfor er det naturligt, at vi udover at være leverandør i det daglige, også tilbyder rådgivning i forbindelse med projekter i alle størrelser.

Men vi ønsker ikke kun at sælge produkterne, men i lige så høj grad forstå vores kunders udfordringer og præsentere produkter og løsninger, der løser og matcher vores kunders behov.

 

 

Rådgivning i butik og showroom

Som nogen af de eneste har vi et omfattende showroom med lys og lys, der i et ”live setup”, giver muligheden for at opleve detaljer og se produkterne i en større sammenhæng. Det oplever vi har stor værdi for vores kunder.

Et besøg i vores showroom giver dig et langt bedre indblik i vores produkters tekniske formåen og det, kombineret med vores ekspertise, hjælper dig til at træffe den helt rigtige beslutning.

I butikken har vi udstillet mange varer, der kan give inspiration og indblik - og størstedelen kan købes med hjem med det samme. 

Lav helst en aftale, hvis du har brug for, at vi sammen drøfter dit projekt i vores showroom.

 

 

Professionel projektstyring - vi bringer dig i mål

Den personlige rådgivning er vigtig for os - og vi gør meget ud af at få defineret et projekt inden vi starter op.

Sammen får sat rammerne for opgaven, afstemt forventninger og ikke mindst diskuteret det tekniske resultat vi skal nå frem til. Naturligvis inden for de økonomiske aftalte rammer.

Tid og resurser styrer vi, og vi arbejder naturligvis sammen med de andre faggrupper, der er involveret. Vi håndterer opgaven fra idé til drift, helt eller delvis - alt efter hvad vi har aftalt.

Tag os gerne med på råd tidligt i forløbet. Det kan give svar på uafklarede spørgsmål og måske endda forhindre forkerte beslutninger.

Prøv os - vi løser gerne dit projekt.

 

 

Løsninger - gennemtænkt med høj faglighed

Gennem årene har vi løst et utal af opgaver, og har stor erfaring i at få løst kundernes opgaver - på den mindst komplicerede måde.

Sammen får vi gjort idé til virkelighed, eventuelt installeret produkterne og sat udstyret i drift.

Vi prioriterer høj faglighed - både i løssalg og projektsalg.

Kontakt os - vi kan også hjælpe dig med ny lyd- eller lysløsning.

Vi glæder os til at høre fra dig.