Vi løser opgaver for vores kunder
Vi løser opgaver for vores kunder

Lamper og spots til messestande

Bellacenter belyser messestande med CDM lamper

Bella Center på Amager har gennem tiden dannet rammen om et utal af udstillinger og messer. De har deres egen teknik afdeling, hvor man som udstiller kan leje det nødvendige udstyr for at få en funktionsdygtig stand.

DLT leverer løbende de lamper som Bella Center benytter til belysning af messestande og arrangementer i alle størrelser.

Lamperne monteres typisk i bro/truss, der udgør rammen i messestanden. Hvad enten det er en stående eller ophængt konstruktion, sættes lamperne øverst i broen og belyser hele standen.

Da der anvendes mange spots er driftsøkonomi og sikkerhed vigtige parametre - og samtidigt skal kvalitet af både lyset og lampen være i top. Lamperne flyttes konstant og bruges i forskellige opsætninger, så service mens spotne bliver brugt er for dyrt.

Lampen man har haft succes med at anvende, er en Showtec Studio Beam CDM med en 150w gaspære. Gaspæren betyder stort lysudbytte pr. watt og meget lang levetid – op til 9000timer. Showtec Studio Beam leveres endvidere med 4 forskellige linser, så man kan vælge om der er enkelte dele af standen der skal punktbelyses og have fokus – eller om standen skal være jævnt belyst.

Vi oplever at firmaer, der jævnligt laver messestande og andre salgsfremmende aktiviteter, selv køber lamper, spots og truss så udstyret til messer er i huset.

Kontakt os hvis du har brug for rådgivning til design og belysning af din messestand.

Se CDM150 lampen her

Lamper og spots haenger i truss belysning messestande