Corona afskærmning

Søger du midlertidig afskærmning for kunder og besøgende? Eller adskillelse kunder imellem? Med denne flytbare afskærmning kan der let og hurtigt opstilles adskillelse eller skillevæg i situationer, hvor risikoen for smitte med virus som Corona/Convid 19 skal nedsættes.

For at undgå smitte med Corona virus anbefales det at holde afstand, men det er svært - f.eks. i situationer ved kø og ekspeditioner. Her er Corona afskærmning ideel, da den stadig sikrer synlighed personer imellem – blot med markant større beskyttelse.

Afskærmningssystemet er særlig optimalt når der opstår flere køer ved siden af hinanden som i supermarkeder og lufthavne, men kan også bruges til at "ensrette færdsel" af gående, der skal i hver sin retning. F.eks. ved ind- og udgange hvor mange færdes.

Corona afskærmningen opsættes og nedtages let, hvilket gør den meget mobil, fleksibel og transportabel. Teleskopstængerne gør det muligt at tilpasse afskærmningen til enhver situation og lokale hvor opdelingen skal ske.

Med den let udskiftelige og brandhæmmede PVC afskærmning mod virus smitte, skaber systemet en transparent barriere hvor den opstilles. Afskærmningen kan også bruges med tæpper eller andre materialer.

Ønsker du rådgivning – eller tilbud på en større opgave? Kontakt os gerne på tlf. 36 37 00 00 - vi tilbyder også montage.


32 vare(r)

pr. side

32 vare(r)

pr. side

Opsætning af Corona Afskærmning

Denne video viser hvor let og mobilt systemet opsættes. Bemærk, at der i denne video benyttes gardiner fremfor klar plastik.

Afskærmningen er meget mobil og kan let flyttes eller justeres.


Gennemgang af afskærmningssystem.

Denne video gennemgår de forskellige muligheder omkring systemet og hvordan det opsættes.


Hvor kan Corona afskærmning bruges?

Det er oplagt at benytte afskærmningssystemet i situationer, hvor mennesker skal i kortvarig kontakt med hinanden. F.eks. ved skranker, receptioner, kasser i butikker og lignende situationer.

En særlig effektiv adskillelse er endvidere i situationer, hvor der opstår flere køer. Her er afgrænsning som ”skillevæg” effektiv, da det kan være svært at holde afstand køerne imellem. Specielt hvis der venter flere personer i hver kø, som har samme tur.

Køerne kan effektivt adskilles med Corona Afskærmningen, mens man på langs kan regulere ved markering med tape på gulvet.

Opdeling af gangarealer, ind- og udgange og andre steder hvor personer let kommer for tæt og færdsel derved skal ensrettes er også let. Med Corona afskræmning kan arealet let opdeles og retningen indikeres med tape på gulvet.

Corona Afskærmning receptionCorona Afskærmning kø

Sådan samles Corona Afskærmning


Hvordan virker Corona Afskærmningen?

Retningslinjerne fra myndighederne kan ses her https://www.sst.dk/da/corona

Her beskrives, hvordan risiko for smitte nedsættes ved at holde afstand og undgå direkte kontakte ansigt til ansigt. Corona Afskærmningen virker ved at besværliggøre smitte fra person til person i de situationer, hvor det er naturligt at være tættere end den anbefalede afstand.

Det betyder midlertidig IKKE at de anbefalede retningslinjer bør omgås. Corona Afskærmningen er derfor ikke et decideret coronaværn, men en hjælp til at mindske direkte kontakt mellem mennesker og derved nedsætte smitterisiko.

Hvordan virker Coron afskærmning

Lad os guide dig til rette løsning

Vi hjælper gerne med at dimensionere de rette dele af Corona Afskærmning. Ring på tlf. 36 37 00 00, send os en mail på mail@dlt.dk eller besøg vores udstilling i Glostrup.


Har DLT fået en smart idé og udnytter vi situationen?

Det synes vi ikke. Vi er, som mange andre virksomheder, blevet hårdt ramt af Corona krisen. Vi har solgt produkter til underholdningsbranchen siden 1986 – og det vil vi rigtig gerne blive ved med.

Derfor tænker vi ud af boksen, vurderer et eksisterende produkt og ser en ny anvendelse. Både for at hjælpe hvor vi kan, men bestemt også for at redde arbejdspladser.

Vi glæder os til at høre nærmere om netop dit projekt :-)