Vi er din partner i lys, lyd og AV
Vi er din partner i lys, lyd og AV

Lys, lyd og AV til virksomhed, stat og kommune

Enkelt teknik der virker

Kommunikation fremmer samarbejde, er nøglen til viden og skaber interaktioner, relationer og kreativitet.

Du ønsker at kommunikere med dine tilhørere - kunder, gæster, ansatte, elever eller andre du vil sende et budskab. Uanset hvordan, skal teknikken virke optimalt, så ikke fokus flyttes fra budskabet.

For hvor mange mennesker er samlet, er der behov for lys, lyd, AV og billede for at lette kommunikationen og fastholde tilhørerne.

Det er her vi kan hjælpe.

Hvad enten der et tale om et lydanlæg til mødelokalet, foredrag, kantinen, konferencerummet eller auditoriet har vi kendskab til det fornødne udstyr. Det samme gælder specialbelysning i rigtig mange afskygninger.

Vi er beviste om at teknikken skal virke optimalt og brugervenligheden skal være i top, så der nødvendigvis ikke behøves teknikker til afvikling.

Det starter med et behov og en dialog mellem dig som kunde og os som leverandør. Det bliver til en analyse og forslag fra vores side. Til sidst forhåbentlig en leverance - som vi naturligvis følger helt til dørs.

Hvad enten vores kunder ønsker enkelte produkter eller en "turn key" løsning, så er vi der. Vi lytter, rådgiver og løser.

Tag os gerne med på råd. Vi har, i al beskedenhed, prøvet en del siden vi solgte den første højttaler for 30 år siden.

Du er altid velkommen hos DLT.

lyd højttaler mikrofon laerred moedelokale konferencerum auditorie

mikrofon foredrag taler hoejttaler lydanlaeg koncerence

moedelokale teknik lys lyd billede AV bordmikrofon