Mobil afskærmning

Søger du midlertidig og mobil afskærmning - eller opdeling af et lokale? Eller måske adskillelse imellem mennesker? Med systemet Mobil Afskærmning kan man hurtigt adskille en del af et lokale fra et andet - eller blot lede personer i ønsket retning.

Systemet består af en række dele, der let samles til en fleksibel og transportabel afskærmning, hvor der kan benyttes forskellige former for afskærmning - f.eks. brandhæmmet molton stof eller transparent plastik.

Opstillingen håndteres let af en person, og justeres nemt både i højde og bredde med fingerskruer. Afskærmningen med stof eller plastik sættes let af og på med velcro.

Den mobile afskærmning kan benyttes på hoteller, messer, udstillinger, i butikker, storcentre og alle steder, hvor der ønskes en midlertidig og fleksibel afskærmning.

Ønsker du rådgivning – eller tilbud på en større opgave? Kontakt os gerne på tlf. 36 37 00 00 - vi tilbyder også montage.


1 til 32 ud af 104

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 32 ud af 104

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Opsætning af Mobil Afskærmning

Denne video viser hvor let systemet opsættes og hvor fleksibelt det er.

Afskærmningen er meget mobil og kan let flyttes eller justeres.


Gennemgang af afskærmningssystem.

Denne video gennemgår de forskellige muligheder omkring systemet og hvordan det opsættes.


Hvad kan mobil afskærmning bruges til ?

Systemet er tiltænkt til alle former for afskærmning, der skal kunne opstilles let og flyttes hurtigt.

Det er beregnet til at blive brugt med stof, trådgardiner eller gennensigtig plastik, men kan i princippet bruges med alle materialer blot der er velcro på.

Når stof benyttes er det typisk brandhæmmet molton, der ikke bare er lystæt og let at vedligeholde. Det bidrager også til akustikken i et rum ved at mindske efterklang.

Gennemsigtig plastik bruges typisk til afskærmning ved smittefare - f.eks. virus som Corona. Her opstilles den mobile afskærmning let hvor den direkte kontakt mennesker imellem skal mindskes. Det kan være ved kasser, skranker, køer eller steder hvor færdsel ønskes ensrettet.

Trådgardiner benyttes gerne til et eksklusivt look, hvor afskærmningen skal være transperant, men skal skabe en adskildelse. F.eks. til et "mødelokale" på en messe.

Se andre trådgardiner her

Ønskes andre former for adskildelse er det blot at klæbe velcro på den del der hænges op.

Mobil afskærmning med farvet lysMobil Afskærmning kø

Sådan samles Mobil Afskærmning


Lad os guide dig til rette løsning

Vi hjælper gerne med at dimensionere de rette dele af Mobil Afskærmning.

Ring på tlf. 36 37 00 00, send os en mail på mail@dlt.dk eller besøg vores udstilling i Glostrup.