røg - tåge - konfetti - co2 - sæbebobler - skum - sne
røg - tåge - konfetti - co2 - sæbebobler - skum - sne

Specialeffekter

Gør oplevelsen til noget særligt

Specialeffekterne sætter ekstra "kulør" på en fest, event, udstilling, happening eller lign. Fælles for produkterne her er, at de skal give det ekstra, der gør underholdende og sjovt - og frem for alt husket.

 

Konfettirør

Ingen vinder uden konfetti! Afskydning af konfetti ses til fester, shows, sportsevents og andre festlige lejligheder - typisk med en "finale" eller festlig afslutning.

Indholdet - som er papir, metalic papir eller streamers - skydes op i luften via kompimeret luft. Altså helt uden brandfare. Dette kan enten ske fra konfettimaskiner eller konfettirør/bomberør.

Vi forhandler de gængse håndholdte konfettirør. Enten til afskydning elektrisk via ramper eller håndholdt afskydning, hvor røret afskydes ved at dreje den nederste del af røret.

Den konfetti, der skydes op i luften kan fås i et utal af varianter og farver. Vi har tilmed nogen med hjerter, som er populære ved bryllup.

konfettiroer boemberoer papir metal streamer konfetti afskydning konfettimaskine

 

Røgmaskiner styrker oplevelsen

Hvorfor røg?

Dels er det en sjov effekt, men det vigtigste er, at røgen gør lysets vandring i luften synlig. Lys er som bekendt usynligt før det rammer noget - og her hjælper røgen. Der skal ikke meget røg til, for at effekten af lyset forøges betydeligt og oplevelsen bliver større. Hvor længe røgen bliver i lokalet, afhænger af røgvæsken der bruges.

Den mest anvendte røgmaskine -

er den type, der varmer røgvæsken op. Princippet er simpelt nok. Når fjernbetjeningen aktiveres, pumpes væsken ind i varmelegemet, og der opstår et overtryk, så røgen skydes ud. Er der en smule cirkulation i luften - eller mennesker, der bevæger sig - fordeles røgen med tiden, så den ligger jævnt i hele lokalet.

Det unikke ved røgmaskiner er, at røgen der skydes ud ofte er tyk - og derefter skal fordele sig i hele lokalet. Dette gør røgen meget tæt i røgstrålen, men det er jo også en effekt i sig selv. Hvor længe røgen er om at blive fordelt afhænger af røgvæskens tykkelse og luftcirkulationen i rummet.

Vi har alt fra små røgmaskiner til værelset til profesionelle industrimaskiner, der kan bruges til brandtest, test af ventilation og airflow, m.v.

Haze og Faze maskiner -

er tågemaskiner, der udsender en tynd form for tåge, der ikke mindsker sigtbarheden i lokalet ret meget. Denne tåge er ofte mere behagelig end røg, og resultatet er mere ensartet.

De fleste tåge maskiner har timer funktion, således at de kan sørge for konstant tåge i lokalet. Tåge kan laves via flere teknologier - alt afhængig af hvad den skal bruges til.

Lav eller tung røg -

er oftest lavet af en røgmaskine, der er tilsluttet Co2 eller en køler. Her er det varmeforskellen, der gør røgen tung så den ligger sig over gulvet.

Denne form for røg bruges, hvor røgen i sig selv er en effekt - og ikke til at understøtte lyset. Lav røg forsvinder forholdsvis hurtigt og kræver noget dyrere maskiner end almindelig røg- eller hazemaskiner.

CO2 røg -

er reelt blot Co2 (kuldioxid) fra flasker, der udledes. I sig selv er det ikke røg, men temperaturforskellen, der gør at der kommer røg/damp. Derfor forsvinder den hurtigt. Røgen fra Co2 er derfor kun en effekt i sig selv og understøtter ikke lyset.

Ønsker du at understøtte lysets effekt er en røg- eller hazemaskine løsningen.

Vi har et udvalg af rørmaskiner udstillet i vores butik

lys roeg effekt roegmaskine fremhaeve tyk

roegmaskine puster skyder roeg hvid tyk

hazemaskine tynd taage lys scene

tung lav roeg CO2 koele over gulvet

co2 kuldioxid roeg damp effekt jet gun

 

SKUMMASKINER - en fest i skum

Reelt piskes store mængder speciel sæbevand til skum, som ligger sig i et tykt lag på jorden eller gulvet.

Det er en festlig effekt, er fortrinsvis ses på de store udendørs discoteker i syden - eller til udendørs koncerter og festivaller.

Bør kun bruges indendørs, hvis man kan svare ja til, at gulvet kan tåle at blive overprøjtet med sæbevand - uden det tørres op.

Ønsker du skum i store mængder? Vi finder en maskine, der passer dit behov.

skummaskine saebevand skum fest

 

SNEMASKINER - sjov til jul

Sne fra en maskine er en sjov effekt, men naturligvis ikke rigtig sne.

Vores maskiner "pisker" væske til skum, som blæses meter ud af maskinen i flager. Står maskinen lidt højt oppe, daler skummet ned - lige som sne - og det er forbavsende realistisk.

Da skummet godt kan fedte gulvet lidt efter længere tids brug, skal det bruges indendørs med omtanke. Er et dansegulv fyldt med mennesker og bruges maskinen i nogle minutter, er det ikke noget reelt problem.

En rigtig god effekt i julemånderne, til teatret, markedsføring - eller når der kommer "sneøl". Er også brugt udendørs på toppen af bygninger for at skabe julehygge med kunstig sne.

snemaskine kunstig sne skum

 

SÆBEBOBLER - HITTER ISÆR HOS BØRN

En sjov og underholdende effekt.

Princippet er simpelt - et hjul med mange øjer kører først ned i sæbevand - derefter forbi en blæser. Resultatet er bobler i massevis.

Er meget festlig - især når boblerne daler ned fra stor højde, så antallet af bobler i luften er stort.

Hitter i stor stil hos børn. Det bliver en leg at underholde børnehaven til en en børnefødselsdagen - det lover vi.

saebebobler saebeboblemaskine automatisk