Vi løser opgaver for vores kunder
Vi løser opgaver for vores kunder

LED Movingheads

Installation af LED movingheads på scene

I hjertet af Ballerup finder man Baltoppen LIVE, et kultursted hvor borgere kan opleve musik, teater, dans, cirkus og meget mere.

Til brug på scenen har DLT leveret 4 stk. Showtec Infinity IS-100 movingheads, med en kraftig LED Spot på 100w. Baltoppen LIVE er i forvejen i besiddelse af en komplet scene, der indeholder grundlys og andre lyseffekter - og med de 4 nye movingheads monteret foran scenen, har man nu fået en ekstra dimension.

Udover at kunne skabe et væld af lyseffekter på selve scenen, er man nu også i stand til skabe effekter i hele salen eller ud over publikum – hvilket åbner op for helt nye muligheder. Med lampen opnår man naturligvis yderligere visuelle effekter når den anvendes sammen med røg/haze, da dette fremhæver lysets vandring gennem lokalet.

Ifinity er navnet på high-end serien af movingheads fra Showtec, og med seneste LED lyskilde teknologi – er det lamper med meget høj ydeevne. Deres høje kvalitet gør, at Infinity anvendes shows, udlejning, TV, underholdning, m.v. overalt i Europa.

Kom ind og se Infinity serien i vores udstilling i Glostrup – her kan du opleve dem live

Læs mere om Showtec Infinity IS-100
Se Infinity IS-100 video

Lys i LED movingheads