Er vi kommende samarbejdspartnere?
Er vi kommende samarbejdspartnere?

Samarbejde & Engros

Frisk på samarbejde?

Vi flytter ikke kun papkasser - vi løser opgaver og er din bagstop.

Som leverandør til mange forskellige kundetyper ved vi ofte hvad vores kunder værdsætter. Vi løser dagligt opgaver for B2B, engros, erhverv, offentlige, scener, underholdning, foreninger, restaurationer, udlejningsfirmaer, m.fl.

Og mange af vores kunder stiller krav til os. Nogen vil have leveringssikkerhed, andre vare tilgængelighed. Men fleste værdsætter vores evne til at kunne løse opgaverne hurtigt, hvis det brænder på.

Vi leverer varer fra sortimentet eller finder produkter, der tager udgangspunkt i behov - både ved løssalg og projekter. Vi sætter en ære i at følge tingene til dørs, levere aftalt service og varer der passer behovet. Naturligvis inden for aftalt tid.

Inden starten på et nyt samarbejde tager vi gerne en åben dialog, om det du som kommende kunde forventer af os.

Lyder det samarbejde som noget for dig?

Vi glæder os til at høre fra dig.

samarbejdspartner lys lyd AV specialeffekt leverandoer

 

Engros og B2B

Vores typiske engros kunde har volumen i sit køb, kender produkter og dets anvendelse - og skal typisk have et minimum af vejledning.

Vi leverer større partier og vores engros kunders succes er afhængig af, at vores produkter virker - og at vi leverer inden for aftalt tid.

Den tillid tager vi meget alvorligt. Vi stiller nemlig også krav til vores leverandører, så vi har de bedst mulige forsyningslinjer og hurtigst mulig tilgang til varer vi ikke selv har på lager.

Kan du bruge os? Så kontakt os for at drøfte mulighederne.

Vi glæder os til at høre fra dig.

engros lys lyd AV specialeffekt leverandoer