Professionel belysning skaber stemning
Professionel belysning skaber stemning

Lys - til underholdning og kommerciel brug

Det rette lys til opgaven

Det rette lys er altafgørende for indtryk, stemning og velbefindende – men hvordan gør man? Ønsket er naturligvis at skabe det rette miljø, sende de rigtige signaler og teknisk løse opgaven korrekt. Det gælder både til underholdning, kommerciel brug og når lys skal skabe opmærksomhed – f.eks. til facadelys.

Hos DLT ved vi hvordan lys iscenesætter, påvirker og ikke mindst hvilke parametre, der rent teknisk skal opfyldes til en given opgave. Særligt ved energioptimering med LED.

LED belysning er – både til underholdning og kommercielt brug – naturligvis vejen at gå i dag. Kvalitet, farvetemperatur, farvegengivelse og output forbedres løbende. Heldigvis. Men lysets evne til at skabe stemning, liv og velvære er en mere uhåndgribelig faktor. Og her kan vi hjælpe dig...

 

Lys skaber

Meget af det lys vi omgives af, er nøje udvalgt og placeret således at det giver en tiltænkt oplevelse. Det kan være hygge på restauranten, feststemning på dansegulvet, eksklusivitet på hotellets facade, publikums indlevelse i teaterstykket på scenen, osv.

DLT har igennem de sidste 30 år fået en indsigt og en viden omkring lys, der er værdifuld for vores kunder. Vi rådgiver, når der skal vælges løsninger indenfor en række kategorier. F.eks.

  • Underholdnings belysning
  • Arkitektonisk belysning
  • Kommerciel belysning – butik, messer, restauration
  • Specialbelysning – herunder belysning af facade

De stigende elpriser og LED lyskilders konstante forbedring har skabt øget fokus på driftsøkonomi. Og netop her er vi stærke.

Vores målsætning har været den samme i gennem årene. Nemlig ”at levere gode produkter til konkurrence dygtige priser” - og det fortsætter den med at være.

Derfor kan du som kunde være helt sikker på, at når vi rådgiver omkring køb af belysning, så har vi både fokus på kvalitet og økonomi – ikke mindst den langsigtede driftsøkonomi.

farvet facadelys belysning stemning underholdning LED energioptimering farvetemperatur

daempet restaurant cafe bar belysning hyggelig lys stemning eksklusiv

club belysning daempet restaurant bar hyggelig lys stemning eksklusiv

 

Se lyset inden du beslutter dig

DLT tilbyder kun produkter vi ved kan opfylde kundernes behov. Vi ønsker ubetinget, at du skal have en løsning der virker. Derfor giver vi mulighed for at opleve en stor del af produkterne - inden der tages beslutning om køb – i vores showroom og udstilling. Muligheden for at se produkterne live, kombineret med vores rådgivning, er inkluderet i en handel med DLT.

Vil du også opleve produkterne live, så besøg os. Lav gerne en aftale først, så vi har afsat tid til dit besøg.

Du er altid velkommen i DLT

demorum lys movinghead diskolys LED spot laser lampe roegmaskine DMX