Vi løser opgaver for vores kunder
Vi løser opgaver for vores kunder

LED strips

150 mtr. farveskiftende LED strips monteret i Bar 25

Til vores kunde Montagevagten leverede DLT i alt 150 meter LED strips til indirekte montering i barområde, på vægge og loft. Hele installationen blev efterfølgende forbundet til en DMX styreenhed, der blev konfigureret med en række færdige lys-programmer, således at løsningen nemt kunne betjenes af personalet.

Kundens ønske var at skabe specielle effekter, skabt af lyset og til dette var blandt andet en ældre rustik væg som skabt til. Lyset falder indirekte langs væggen og fremhæver på fantastisk vis den rustikke murstensvæg. Andre steder på vægge og loft blev monteret cirkler, under hvilke der også blev monteret LED strips til indirekte belysning.

De anvendte LED bånd er af bedste kvalitet, har et meget lavt strømforbrug og en forventet levetid på 30-40 år! Med styringen kan hele Bar25 skifte lyset i hvilken som helst farve. Enten i en fast farve – eller i farveskift som festen skrider frem, f.eks. med langsomt farveskift, hvor farverne glider over i hinanden.

I øvrigt tillykke til Bar25 som af AOK blev kåret til Københavns bedste cocktailbar 2015. Det forstår vi godt med det flotte lys :-)

Følgende produkter blev anvendt:

Artecta Domotion DLC-4 LED dimmer og vægstyring DMX, hvid
Showtec LED RGB DMX controller
U-profil i aluminium 15x15 mm
Artecta LED bånd RGB 30 dioder/mtr 24V IP65
Artecta LED bånd RGB 60 dioder/mtr 24V IP65
Meanwell LED strømforsyning IP67 24V 240W

LED strips med lys i bar

Læs mere om Artecta
Læs mere om Showtec
Læs mere om løsninger til café, restaurant, hotel og bar