Vi løser opgaver for vores kunder
Vi løser opgaver for vores kunder

Facadebelysning med LED lys

Facadebelysning med mulighed for farvet belysning

En kunde med erhvervsejendomme i Greve, ønskede at belyse facaderne når mørket sænkede sig. Bygningerne der ligger tæt på Greve Syd motorvejsafkørslen, kan nemt ses af folk der færdres i området og netop derfor, kunne der med LED lys skabes fokus på bygningerne.

Under udhænget på alle 3 bygninger, blev monteret i alt 20 stk. 90w RGBW LED lysbarer der er IP66 godkendte. Hver lampe kan gengive stort set alle tænkelige farver og er programmeret efter kundens ønske, så de laver et roligt farveskift.

Man ønskede at facadebelysningen på de 3 ejendomme havde identisk farveskift og dette krævede at lysstyringen fra hovedbygningen kunne kommunikere med de 2 øvrige bygninger. Da det ikke var muligt at forbinde de 3 bygninger via eksisterende kabelveje, valgt DLT at gøre brug af trådløs DMX kommunikation. En trådløs DMX sender giver signal til de 2 andre bygninger og farveskift sker på præcis samme tidspunkt.

Det hele styres af et DMX Interface, der kan programmeres, så kun fantasien sætter grænsen for, hvilke farver og effekter der ønskes. Lamperne kan naturligvis også belyse med hvidt lys.

DLT dimensionerede facadebelysningen og vores teknikkere sørgede for installation af lysstyring og programmering af LED lyset efter kundes ønsker. Til særlige arrangementer og i dagene omkring jul og nytår, har lamperne en særlig farvekombination, der passer til højtiden.

Følgende produkter blev anvendt:

2 stk. Showtec trådløs DMX 16 kanals modtager
1 stk. Showtec Quick DMX 512 kanals styring
1 stk. Wireless DMX G4 sender 
20 stk. 90w RGBW LED lysbar

Farvet og hvid facade belysning LED