Skinnesystem til scene

Søger du kraftige gardinstænger? Med dette skinnesystem kan monteres scenetæpper, sceneforhæng og gardiner til enhver scene eller anvendelse, hvor det ophængte gardin er ekstra tungt.

Mange scener har scenetæpper, der kan trækkes til og fra under forestillingen. Det har en praktisk funktion, men medvirker også til forventningens glæde – f.eks. ved teater.

Men skinnesystemet kan ikke kun bruges på teatre. Det bruges også i forsamlingshuse, beboerlokaler, skolescener, til messer, m.v. Det er også anvendeligt ved adskillelse og opdeling af rum på – f.eks. på restauranter og museer.

Skinnesystemet kan monteres med eller uden snoretræk, er lavet robust og er beregnet til et tungt scenetæppe, gardin eller molton. F.eks. når der er højt til loftet.

Tilpasningen og montagen af skinnesystemet over scenen er ikke kompliceret, men en gør-det-selv opgave for de fleste.

Se tegningen af systemet, hvor skinner, ophæng, glidere og alt det andet nødvendige til en komplet installation til scenen er afbilledet. Har du brug for hjælp - eller montage af vores montører - er du velkommen til at kontakte os på mail@dlt.dk eller tlf. 36 37 00 00.

Søger du scenetæppe og scene forhæng?


1 til 32 ud af 34

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 32 ud af 34

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2