Vi designer og projekterer din messestand
Vi designer og projekterer din messestand

Truss og belysning på messe og udstilling

Egen messestand der bruges igen

Flere og flere virksomheder ønsker at stå for deres egen markedsføring ved messe og udstiling. Dels giver det bedre økonomi, men det giver også fleksibilitet og muligheden for hurtigt at opstille til produktpræsentation, kick-off, kundearrangementer el. lign.

Hos DLT kan vi designe din stand i aluminiums bro – også kaldet truss, bro eller rig. Opbygning og transport er let, det er robust og vigtigst af alt fleksibelt. En messestand i truss kan således re-designes, skaleres, ombygges og konstrueres efter behov – lidt ligesom legoklodser.

At købe egen messestand, er natuligt for firmaer, der jævnligt har behov for at profilere sig. F.eks. på udstilling, med displays eller i butiks- og salgs sammenhæng.

En messestand i truss fra DLT har lang levetid, kan leveres i alle farver og har naturligvis med de nødvendige internationale godkendelser, så den kan bruges i udlandet.

Kontakt os – og lad os drøfte dit projekt.

Messestand udstilling truss bro messe godkendt TÜV

 

Belysning på udstilling er vigtigt

Overordnet set skal messestanden jo bare belyses - ikk? Men hvis nu standen skiller sig ud fra mængden, antallet af besøgende kunne forøges og gæsterne inviteres til at komme nærmere...

Generel opmærksomhed kan jo skabes på mange måder, men fokus på de produkter eller ydelser en virksomhed tilbyder, skabes lettest med belysning. At lyset ellers er behageligt og naturligt er en selvfølge, som ofte kun bemærkes, hvis forholdene ikke er i orden.

Hos DLT kender vi de parametre, der skal til for at skabe det rette fokus og stemning. Kunderne skal føle sig velkommen og godt tilpas - og i samråd med virksomheden eller reklame bureau – vil vi tage højde for parametre som lysets farvetemperatur, farvegengivelse og styrke. Vi ser også på energioptimering, så ikke der genereres varme, og lyset fra lamperne er ubehageligt at opholde sig i.

Med den mere showprægede belysning – f.eks. lys i firma farven – kan man skabe lidt ekstra ”fest & farver” på udstillingen, så man skiller sig ud fra mængden. Eller hvad med firmaets logo eller budskab i lys? Mulighederne er mange...

Vi hælper med belysning - så kan du lettere "sælge varen".

Kontakt os – vi designer belysning til messer – store som små.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Belysning messe stand udstilling master lys godkendt TÜV