Vi løser opgaver for vores kunder
Vi løser opgaver for vores kunder

Lamper og spots til udstillinger

Belysning af udstillinger

Vores kunde Green Fair Logistics har specialiseret sig i at levere færdige udstillingsstande – både i Danmark og udlandet. Med udgangspunkt i logistik og evnen til at koordinere og samlede trådene, sikrer GFL at deres kunders messestand står færdig på aftalt tid og sted – og deres udstyr er altid på farten.

DLT har leveret et stort antal lamper af typen Showtec Studio Beam CDM-150, der er en kraftfuld og stabil spot. Den egner sig specielt godt til udstillings- og messebelysning, da den indbyggede 150w gaspære, leverer et højt antal lumen pr. watt. Der medfølger fire forskellige linser således at lysets spredning kan ændres efter ønske.

CDM spots anvendes når GFL opbygger stande på udstillinger, med det formål at skabe synlighed om deres kunders produkter og ydelser – og her er det helt rigtige lys en vigtig del af standen.

Kunden udtaler:

”Vi har i flere omgange indkøbt denne Studio Beam CDM-150 og er meget begejstret for dens performance. Den indgår i vores faste sortiment af lamper og anvendes på de udstillinger, hvor der er behov for et højt lysniveau”
– udtaler Morten Witt fra Green Fair Logistics

Se Showtec CDM150 spot her

Udstilling lampe messe truss Green Fair Logistics