løsninger til uddannelsesinstitutioner
løsninger til uddannelsesinstitutioner

Skole, institution og undervisning

Fokus på pris, kvalitet og funktion

Siden 1986 har vi haft tradition for at levere til offentlige. Skoler, gymnasier, musikskoler, SFO, ungdomsklubber, institutioner o.m.a. Og vi oplever mange gengangere blandt kunderne.

Vi lytter til ide'er og tanker - og hjælper med at realisere planerne omkring professionel lys & lyd - uden økonomien løber løbsk.

For overordnet set handler det jo om tillid. Tilliden til at vi leverer til aftalt tid - og præcis det i har behov for. Hverken mere eller mindre.

At købe den rigtige løsning kræver ofte teknisk viden og indsigt. Det har vi – og vi afklarer gerne jeres behov ved en snak, hvor vi stiller de rigtige spørgsmål. Det gælder både ved salg af enkelt produkter eller hele løsninger - alt afhængig af hvad i ønsker.

Vi har bokstavelig talt leveret hundredvis af løsninger – bl.a. inden for lys, belysning, lyd, DJ, scene diskotek og AV.

Det er vi glade for og stofte af, for det viser vores kunder værdsætter vores tilgang til opgaven, og måden vi løser den på.

Kontakt os – og lad os drøfte netop din løsning.

skole institution gymnasie leverandoer lys lyd AV

 

Teknisk simpelt lys og lyd på skolen scenen - et ønske hos mange 

Mange institutioner og skoler arbejder med et fast mål om at støtte den kreative udfoldelse hos børn og unge. Men hvad med teknikken? Det spørgsmål har vi fået tit….

Vi oplever bekymring om, at det tekniske tager for meget tid og bliver for kompliceret til, at børn og unge kan betjene det, men sådan behøver det ikke være.

Man kan sagtens opnå et flot semi-professionelt resultat med udstyr, der ikke er så kompliceret. Er ønsket et system, der skal betjenes af mange forskellige personer, der ikke nødvendigvis har teknisk indsigt, så finder vi det. Naturligvis til en rigtig fornuftig pris.

Når DLT rådgiver omkring løsninger inden for lyd og lys, så er vores fremgangsmåde, at vi sammen med kunden, ”skal hele vejen rundt” så kunden får det rigtige udstyr, man kan have glæde af mange år frem.

Kontakt os – og lad os drøfte hvordan jeres scene skal se ud.

lys lys højttaler scene teater skole musiklokale LED belysning

 

Motoriseret el-spil til lysbro

Vi oplever i stigende grad at skoler og uddannelses institutioner får etableret el-taljer, der kan hæve og sænke en truss/bro med teknik.

Det kan være på et fællesområde, i teatersal, i sportshal, i aula eller andre steder, hvor der er arrangementer med skiftende behov for teknik.

I en motoriseret bom kan bl.a. ophænges højttalere, lamper til scenebelysning, spot til fest, scene bagtæppe eller andet. Blot den samlede vægt ikke overstiger kapaciteten.

At montere motoriseret hejs kræver, at en række regler overholdes. Dem kender vi naturligvis og vi laver løsningen inden for gældende regler.

Drøft jeres muligheder med os, hvis i overvejer el-spil.

Lysbom lysbro teknikbro hejs el spil motoriseret