Vi løser opgaver for vores kunder
Vi løser opgaver for vores kunder

Lysbom på motorspil

Etablering af lysbom med motorspil

I et nyopført fællesområde på Egedal Gymnasium har DLT monteret en 8 meter lang lysbom, der fremover skal anvendes til ophængning af teknik, til de arrangementer der løbende bliver gennemført i fællesområdet.

Formålet er en motoriseret lysbom, der kan håndtere 1000kg, hvor der til daglig er monteret lamper til at belyse ved samling og foredrag. Når der så skal arrangeres fest, teater eller andet - opsættes det udstyr, man ønsker at benytte til det enkelte arrangement.

DLT har foretaget de nødvendige beregninger og leveret en løsning der overholder gældende regler omkring sikkerhed, og løsningen er også fremtidssikret. Dimensioneringen af motorspil og lysbom betyder nemlig at der løbende kan eftermonteres nye lamper, højttalere, m.v.

Med mere end 10 meter til loftet blev lysbommen monteret i 2 store Movecat motorspil, hvilket betyder at bommen kan sænkes og serviceres i gulvhøjde.

Kunden udtaler:

”I forbindelse med den store udvidelse af vores fællesområde "Torvet", var det nærliggende at vi i samme moment fik monteres lys, der kan anvendes til de arrangementer, som vi løbende vil gennemføre i den nye tillbygning.
DLT har udvist stor ekspertise og vi har under hele forløbet haft stor tiltro til at de har været i stand til at sikre at vi har fået netop den løsning der matcher vores behov, og at den overholder gældende regler for sikkerhed” -
udtaler Kaj Eliasen fra Egedal Gymnasium 

Følgende produkter blev anvendt:

8 mtr. Showtec PQ30 firkant bro
2 stk. Movecat 500kg el-kraner
1 stk. Showtec 4-kanals kranstyring
2 stk. kabeltromler med selvoprulning
1 stk. DAP-Audio 19” Rackskab
2 stk. Showtec LED Studiobeam 140w
1 stk. Showtec DMX styring

Truss lysbro motoriseret motorspil

Læs mere om Showtec
Læs mere om DAP-Audio
Læs mere om løsninger til skole institution & undervisning