Stemning og atmosfære er altafgørende
Stemning og atmosfære er altafgørende

Lys og lyd til café, restaurant, hotel og bar

Lys og lyd skaber stemning

En hver restauratør eller hotelejer ved, at det er vigtigste er at tilfredsstille kundernes sanser. Maden skal smage godt, betjeningen være behagelig, musikken i god kvalitet og styrke - mens lysets skal give den rette stemning og atmosfære.

De fælles faktorer, der påvirker vores sanser, bliver en del af et brand og succesen er ubetinget afhængig af kunders positive oplevelse. Naturligvis til gavn for forretningen.

Vi er din partner når den rette lyd- eller lysløsning skal vælges, naturligvis til netop dine behov. Hvad enten du ønsker at montere selv eller at vi skal levere en ”turn key løsning”.

Professionelle lyd- og lysprodukter er beregnet til at blive brugt hårdere og byder ofte på muligheder og features traditionelle produkter ikke har. Frem for alt er det vigtigt, at en erhvervsløsning er driftssikker – og det er her vi kan hjælpe.

Tag os med på råd når du skal bygge nyt, lave om eller give oplevelsen et løft. Evt. med arkitekten. Besøg os i udstillingen og ring gerne og aftal en tid, så vi har afsat tid til dit besøg.

Vi glæder os til at se dig i DLT

cafe restaurant bar hotel lys lyd loesning hoejttaler musik

 

 

Belysning til underholdning og dekoration

Vi har fokus på Showtec produkter når det gælder underholdning, dekorationslys og LED lys.

Showtec er markedsledende inden for belysning til underholdningsbranchen og udvikler konstant nye produkter til den professionelle lys bruger.

De producerer stadig de gode gamle spejkugler og diskokugler, men er helt i front på den teknologiske udvikling når vi taler om LED spot, profil lamper, movinghead, lyseffekter, LED bånd, lysstyring og andet DMX styret lys.

Lamperne fra Showtec er kendt for mange indbyggede features og en god balance mellem pris og kvalitet.

Mange af produkterne kan ses i vores showroom.

cafe restaurant bar hotel lys belysning LED dekoration

 

 

Arecta - Lys ud over det sædvanlige

Søger du en speciel lys løsning af høj kvalitet og med et eksklusivt udtryk, så er Artecta løsningen.

Produktserien indeholder mange hundrede LED lamper og spot – til mange forskellige formål. Både udendørs,  indendørs, skinne løsninger, LED strips og mange, mange flere

Fælles for alle Artecta produkter er gennemtænkt og tidsløst design, der kan anvendes til belysning i mange sammenhænge.

cafe restaurant bar hotel facade lys belysning LED udendoers

 

 

DAP Audio - Stor lyd for få penge

DAP Audio er vores mest solgte højttaler mærke og det tilbyder meget værdi for pengene. Udviklet i Holland og produceret i Kina – lige som så mange andre. Resultatet er prisfornuftige vellydende højttalere, der tåler at blive brugt.

Udvalget er bredt og i programmet er både aktive og passive højttalere, forstærkere, montageudstyr, m.v. Inden for 100V PA teknik, som er særlig egnet til baggrundsmusik og større installationer, findes både højttalere til indbygning og almindelig montage.

Et udvalg af højttalerne kan fås i hvid, for et lettere design rent visuelt, og mange kan høres i vores showroom.

Vi guider dig gerne til det helt rigtige valg

cafe restaurant bar hotel lyd loesning anlaeg installation hoejttaler musik

 

 

Tecnare - kvalitetslyd i særklasse

Tecnare højttalere giver kvalitet, ydelse og oplevelse i absolut topklasse. Næsten alle højttalere tilbydes i aktive og passive – og i hvilken farve du ønsker.

Tecnare er et 30 år gammelt Spansk fabrikat og alene referencelisten viser alsidigheden af fabrikatets formåen. Produktet findes hos 5-stjernede hoteller, verdens førende clubber, stadions og mange andre steder.

Også de kvalitets komponenter det velrenommerede højttalermærke benytter, fortæller en historie om Tecnares kompromisløse tilgang til lyd. Bl.a. fra high-end fabrikater som B&C og Powersoft.

Med mere end 50 forskellige modeller, kan Tecnare tilbyde sublim lyd, pakket ind i et kompakt design, der gør dem specielt anvendelige i løsninger, hvor højttalere skal høres, men ikke ses. Samtidig kan Tecnare levere, når kravet er ”load 'n' clear”.

Dine kunder vil værdsætte den faste, detaljerede og magtfulde lyd som en Tecnare højttalere tilfører! - Forvent det bedste til en konkurrencedygtig pris.

cafe restaurant bar natklub lyd loesning anlaeg hoejttaler musik kvalitet