Ingen fest uden flot lys og god lyd
Ingen fest uden flot lys og god lyd

Lys og lyd til klub, diskotek & DJ

Stemning, oplevelse og atmosfære - DLT er med hele vejen

Oplevelsen er alt – DJ´s, klubber, diskoteker og natklubber har i dag til opgave at skabe intens underholdning på højt nivau - vel at mærke inden for et meget kort tidsrum.

Som ansvarlig for underholdningen kender du dit publikum, musikgenre og ikke mindst stil. Vi bedrager til oplevelsen og viderefører stemningen via god lyd, flot lys, dekorationsbelysning, m.v. Naturligvis inden for netop dit behov og budget.

Præsenter os for dine idé'er og lad os se om vi sammen kan skabe noget unikt på netop dit sted.

Vi glæder os til at høre fra dig.

diskotek natklub klub club lys lyd LED dansegulv anlaeg

 

Professionelle lys- og lydløsninger der virker hver gang

Vi har leveret et utal af lyd- og lysanlæg siden 1986 og vi ved hvilket lys- og lydudstyr, der skal bruges hvor. Vores opgave er den rette dimensionering, så højttalerne spiller og lamperne lyser hver gang festen startes.

Vi ved, at drifssikkerheden er alfa omega, og designer gerne lyd- og lysanlæg, hvor der tages højde for sikkerhed mod overbelastning og som har en overskuelig brugerflade.

Handler du med os, er ærlig rådgivning en naturlig del af vores samarbejde. Og vi er din medspiller hvad endten du selv ønsker at montere eller vil have en ”turn key løsning”.

Velkommen hos DLT

diskotek natklub klub club lysshow movinghead dansegulv lyd system

 

DLT er autoriseret Pioneer DJ forhandler

For DJ’s kræver Pioneer nok ingen introduktion, for Pioneer DJ er uden tvivl det fabrikat, der bruges på flest klubber, diskoteker og spillesteder verden over. Pioneer er firstmovers, inovative og mestre i at integrere deres produkter med PC/Mac.

Vi forhandler den komplette serie og viser en stor del af Pioneer DJ i vores udstilling. Pioneer XDJ medieafspillere, CDJ CD´ere, DJM mixere, HDJ hovedtelefoner m.v.

En uforlignelig kvalitet - er det du kan forvente når du køber Pioneer DJ. Og hos os når du en ekstra service. Vi er nemlig også Autoriseret Pioneer værksted, hvor vi servicerer de produkter, der er købt hos os.

Vi tilpasser løbende vores priser på nivau med udlandet. Er der en vi har overset er du velkommen til at kontakte os.

diskotek natklub klub club lys moving head LED showtec dansegulv

 

Showtec - super flot lys til rimelige penge

Showtec er uden tvivl et stort mærke inden for lys til diskoteker og clubber. Varesortimentet omhandler mange forskellige produkter inden for lyseffekter, moving head, DMX lys, lysstyringer, scene lamper, decorationslys og meget, meget mere. Naturligvis med fokus på LED belysning.

Med udvikling og kvalitetskontrol i Holland, og fabrikkerne i Kina, opnås et godt og ærligt resultat mellem pris og kvalitet. Showtec har – lige som os – et erklæret mål om, at tilbyde gode produkter til fornuftig pris, der tåler at blive brugt.

Vi ser konstant nye produkter fra Showtec, som bl.a. bruges til installation på barer, klubber, discoteker, scener, festivaller, restaurationer, m.v.

DLT har repræsenteret Showtec i Danmark siden 2001 og vi har mange af produkterne i vores butik. En del kan også ses demonstreret i vores showroom.

diskotek natklub klub club kvalitet hoejtaler god pris

 

Tecnare - Sublim lyd

Tecnare højttalere er kvalitet, ydelse og oplevelse i absolut topklasse. Næsten alle højttalere tilbydes i aktive og passive – og i hvilken farve du ønsker.

Tecnares referencer af diskoteker og klubber rundt omkring i verden taler for sig selv. Pacha kæden (Ibiza og resten af verden), Niki Beach Club (Marbella), La Machine du Moulin Rouge (Paris), Kapital og Fabrik (Madrid), Kaufleuten (Zürich) og mange, mange flere.

Med kvalitetskomponenter fra high-end fabrikater som B&C og Powersoft, er der garanti for det bedste branchen kan tilbyde. Det er kompromiløs kvalitet - designet til at blive brugt hårdt

Med et stort modelprogram, findes der Tecnare højttalere til alle formål. Mange i et kompakt design, der gør dem specielt anvendelige i løsninger, hvor højttalere skal høres, men ikke ses. Samtidig kan Tecnare levere, når kravet er ”load and clear”.

Gæsterne vil værdsætte den faste, detaljerede og magtfulde lyd - uden det "skær i ørerne". Forvent det bedste til en konkurrencedygtig pris.