Flightcase & Transport
Flightcase & Transport

Flightcase & Transportkasser

Beskyt udstyret under transport

Er dit udstyr ofte på farten, skal transportkassen beskytte det, så det når frem uden at lide overlast. DLT har et stort udvalg inden for flightcases, til sikker transport af lyd-, lys-, AV-udstyr og meget andet.

Sortimenteet strækker sig fra en række standard kasser langt det meste udstyr kan være i, til transportkasser der er beregnet til specifikt udtyr.

Fordelen ved standard transport kasser er klart den lave pris. Ved at blive produceret i store antal holdes prisen nede og anvender man plukskum kan foret tilpasses efter behov.

Ønsker du special fremstillet flightcase på på mål, har vi mulighed for at få det fremstillet. Dog kun hvis der er tale om et større antal. Ved enkeltstyk må bruges et decideret flightcase værksted - og det er ikke os.

Vi tilbyder mere end 100 forskellige modeller, der kan leveres med hjul, skuffer, rumdeler, skum, til 19” enheder, til Pioneer produkter, som kuffertmodeller og meget andet.

flightcase hjul transportkasse lav pris 19 tommer standard robust

 

Flightcase på palle mål

Særlig benyttet er Stack Case serien, der er en flightcase serie, som passer på de mål 120 x 80 cm en EUR palle er.

Det betyder, at de nemt kan stables på en palle - enten på den lange eller smalle led. Logistisk set er fordelen stor ved transport af mange flightcases.

Dette gør Stack Cases velegnet til udstyr, der transporteres og opbevares på lager i den samme kasse den transporteres i. F.eks. til messer, koncerter, telte og meget andet.

flightcase transportkasse lav pris eur palle standard robust

 

Vand- og støvtætte plastik kasser

Vi har også et stort sortiment af transportkasser i plastik - i stil med Peli Cases.

Disse transportkasser udmærker sig ved, lige som Peli Cases, at være støbt i kraftig plastik og være foret med plukskum så man selv kan indrette skummet.

Det nemt og hurtigt af indrette sin egen transportkasse med plukskum. Skummet er på forhånd skåret i tern og man skal blot skære det sidste til med en saks eller kniv.

I vores udstilling kan du se et stort udvalg af modeller og tilbehør, og vi hjælper hjælper naturligvis med, at vælge den helt rigtige flightcase.

peli case plastik transportkasse flightcase vandtaet plukskum robust