Vi løser opgaver for vores kunder
Vi løser opgaver for vores kunder

Diskoteks højtalere

Eventum køber aktive diskoteks højtalere fra DAP Audio

Eventum er en mere end 10 år gammel eventvirksomhed, der har specialiseret sig i at tilbyde alt fra gymnasiefester til bryllupper – og her højtalere til diskoteket vigtig.

Da Eventum skulle indkøbe nye højtalere, var det vigtig at disse var fleksible, havde en høj ydeevne og en kvalitet der gjorde, at de kunne ”tåle mosten”. Valget faldt på Clubmate III fra DAP Audio, som vi har solgt en del af. Dette højttalersystem består af i alt 6 højttalere - 2 stk. toppe og 4 stk. 15” bunde - hver med indbygget forstærker på 600w. Da Clubmate III højttalerne er aktive, kræves der ikke eksterne forstærkere og det letter transport og sparer tid på opsætning.

DAP Audio højtalerne som Eventum valgte, anvendes ofte og er en derfor en vigtig del af udstyret i diskoteket, der er med til at gøre en fest fra Eventum til en oplevelse.

I vores showroom i Glostrup kan du få den helt rette rådgivning - og høre vort store udvalg af højttalere

”Vi har fra vi startede handlet hos DLT og senest  har vi købt 2 sæt Clubmate III højtalere, der anvendes flere gange om ugen. Da vi altid er på farten var det vigtigt for os, at de diskoteks højtalere vi valgte var aktive, da det sparer os tid når vi skal lave en lys- og lyd opstilling. Vi sætter pris på den rådgivning, som vi altid får hos DLT og har stor tillid til deres viden og mangeårige erfaring" - udtaler Kenneth Holm fra Eventum 

Læs mere om Clubmate III her

Diskoteks hoejtaler DAP Clubmate III