Vi løser opgaver for vores kunder
Vi løser opgaver for vores kunder

Diskoteksudstyr

Utrolig kraftigt højtalersystem til diskotek

Vores kunde Magic Star, der gennem en årrække har haft stor succes med at udleje diskoteksudstyr og tilbyde underholdning i form af musik og DJ´s, havde prøvet flere forskellige løsninger indenfor højttalere og forstærkere. Simon og Brian, der ejer Magic Star, søgte en løsning der kunne skaleres, og som var fleksibel og selvfølgelig med kvalitet i fokus.

Vi tilbød en løsning med udstyr, der gav mulighed for at anvende højttalere og forstærkere sammen - eller i flere setup´s, hvilket betød at man afhængig af de enkelte opgavers størrelser og krav, kunne anvende lige præcis den eller de enheder der var tilstrækkelig for at få det rigtige resultat i diskoteket.

Lyden er et kapitel for sig – Tecnare IBZA serien konstrueres med enheder fra producenterne B&C og Fatial Pro og er udviklet til elektronisk musik og dance. Tecnare er installeret udstyr på mange store diskoteker og klubber verden over – bl.a. den berømte Pacha Club kæde.

Diskoteksudstyret giver et uovertruffen resultat og en lydgengivelse du sent vil glemme. Det er uden tvivl "loud and clear" – og i vores showroom kan du selv høre forskellen.

Følgende produkter blev leveret:

2 stk. Tecnare IBZA 1561, 15", 6½" + 1"
4 stk. Tecnare SW118M 18" sub bas
1 stk. Tecnare MA2400 forstærker 2x1100W
2 stk. Tecnare MH4000 forstærker 2 x 1600w

Diskoteksudstyr til mobil diskotek