Pioneer DJ

Markedsleder inden for DJ udstyr

Produkterne fra Pioneer DJ – tidligere bare kendt som Pioneer – henvender sig til DJ brug på alle plan. Det professionelle DJ udstyr bruges f.eks. på barer, natklubber, diskoteker, lydstudier, DJ skoler, mv.

Er du seriøs DJ? Så start her. Pioneer DJ henvender sig til hele markedet - fra begynder DJ'en til top professionelle DJ´s der performer verden over. Med Pioneers software Recordbox kan du tilmed administrere dine musikfiler og det bedste er, at softwaren er universal og understøttes af produkter fra flere dele af produktlinjen.

DLT er landets ældste autoriserede Pioneer forhandler - du kan trygt handle hos os.

Bemærk! Vi har kun udvalgte modeller udstillet - og INGEN produkter til demo.

Læs mere om Pioneer DJ

Pioneer DJ
DJ spiller på cdj3000

1 til 32 ud af 73

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 32 ud af 73

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pioneer DJ prismatch

Har du fundet varen til en billigere pris – og er du interesseret i at købe den?

Vi vil gøre hvad vi kan for at matche prisen.

Send os et link og et par ord på mail@dlt.dk

Pioneer DJ prismatch

Hvad skal jeg så købe af Pioneer DJ?

CDJ afspillerne er uden tvivl til de professionelle. Her skal du vælge hvilken CDJ afspiller du ønsker – og så vælge mixer.

En DJ controller har både mixer og afspiller i sig – her skal du bruge en PC eller Mac til at afspille musikken fra.

All-in-one DJ system – her behøves ikke andet udstyr. Musikken lagres på USB medie

Pioneer DJ CDJ3000

Køb Pioneer DJ hos DLT

DLT er autoriseret af Pioneer - som en af de få i Danmark.

Det er din sikkerhed for ordentlig service og garanti.

Vi har solgt de velkendte Pioneer DJ produkter i ca. 25 år og er dermed det firma i Danmark, der har den længste historik med produkterne. Vi var med da den første CD afspiller blev introduceret og har haft så godt som alle Pioneer DJ produkterne i hænderne gennem tiden.

Besøg gerne vores butik, hvor vi har udvalgte produkter udstillet.

Bemærk! Vi har kun udvalgte produkter udstillet - og INGEN produkter til demo.

Kontakt os på tlf. 36 37 00 00 eller mail@dlt.dk

Pioneer DJ autoriseret forhandler

Til den prof. DJ – og DJ’en der vil blive det

Udvalget af produkter fra Pioneer DJ er i følgende kategorier:

Pioneer DJ setup party

Kvalitet uden sidestykke

Pioneer DJ har med sine hundredevis af udviklere et erklæret mål om at producere kvalitet i absolut højeste klasse. Udstyret er designet til at blive brugt uafbrudt i et miljø med røg, fugt - og ikke mindst fest.

DJ udstyret er uden sammenligning - der er intet mærke over eller ved siden af. Der er Pioneer DJ – og de andre fabrikater. Spørg hvilken som helst DJ i verden hvad der anses som topmærket til den seriøse DJ. Vi kender svaret...

Pioneer DJ fader

Ønsker du at vide mere om Pioneer DJ?

Der er lavet masser af produkt videoer, tutorials, guides, m.v.

Se Pioneer DJ website

Se Pioneer DJ på Youtube


Pioneers DJ historie

Fabrikatet Pioneers går tilbage til Japan i 1938, hvor Pioneer Corporation blev grundlagt og startede produktion og salg af højttalere. Senere blev sortimentet udvidet til hifi, fjernsyn, og bilstereo.

I 1994 lancerede Pioneer sin første CD-afspiller til DJ´s, nemlig CDJ-500 der revolutionerede hele DJ-markedet. I 2015 besluttede Pioneer at adskille DJ-produkter fra det øvrige sortiment og dannede firmaet PioneerDJ, der i dag har et omfattende program af produkter til den professionelle DJ. Hundredevis af udviklere arbejder på højtryk hver dag for at udvikle og fastholde deres position som foretrukken leverandør blandt DJ´s verden over.

DJ CONTROLLERE

Digitaliseringen af den oprindelige DJ pult, er det man i dag kalder for en DJ controller. Musikken lagres som filer på en computer, der via software afspiller musikken. Computeren er motoren og controlleren styrer softwareren. Hermed bliver rigtig mange nye funktioner tilgængelige.

Der findes DJ controllere, der skal bruges sammen med computer – og nogen der har indbygget skærm og kan håndtere musikken fra USB – f.eks et USB stick.

DJ AFSPILLERE

Lige fra den første CD-afspiller, har Pioneer DJ haft førertrøjen på i DJ branchen. Med sine 25 år i gamet og utallige flagskibsmodeller, som fast inventar på natklubber verden over, kan man sige at Pioneer DJ har et næsten monopol lignende status i DJ verdenen. Ikke mindst i dag med deres nyeste topmodel CDJ3000 lægger PioneerDJ afstand til samtlige konkurrenter.

DJ MIXERE

Pioneers første DJ-mixer var DJM500 fra 1996, der med det samme blev et hit. Dens geniale layout er bevaret gennem tiden og findes stadig på deres nyeste topmodel DJM900 Nexus2. Udviklingen af mixere gennem de sidste 25 år er gået stærk. Fra rene analoge modeller til pladespillere til de digitale modeller i dag med indbyggede lydkort og software effekter.

Pioneer DJ historie tidslinje