Vi løser opgaver for vores kunder
Vi løser opgaver for vores kunder

Scenelys

Lys på scene i aula hos Handelsskolen København Nord

For Handelsskolen København Nord, Hillerød, der tilbyder gymnasie- og erhvervsuddannelser, har DLT leveret belysning og truss til scenen i aula/kantine. Løsningen blev solgt som en ”gør det selv løsning”, hvor kunden selv stod for installation i salen - og produkterne blev udvalgt i samråd med DLT. Resultatet blev alsidigt og professionelt scenelys.

Scenen er et område, hvor flere og flere skoler vælge at investere. Dels løser det en række opgaver til møder, samlinger, teater og måske fester. Men vi oplever, at det i højere grad benyttes som et led i undervisningen, hvor elever styrkes i kommunikation og retorik foran et publikum.

Da aulaen i hos København Nord har en lav lofthøjde, var det vigtigt at scenelyset blev monteret så højt som muligt og at de anvendte produkter blev dimensioneret således, at de ville genere publikum mindst muligt.

Sammen med en DMX styring leverede DLT 8 styk klassiske spots til scene og 2 movinghead lamper, der blev monteret i en 7 meter truss med manuelle kædespil. Det betyder at truss´en kan sænkes, når man ønsker at ændre på scenelyset. En enkelt løsning, men med store muligheder.

Endvidere leverede vi en lang række trådløse mikrofoner til tale og sang.

Følgende produkter blev bl.a. anvendt:

Showtec PT30 bro 200cm
Eller Talje 500kg
Showtec Multipar Spot GKV 600w
Showtec Phantom 250w movinghead
DAP-Audio EM16 trådløs håndholdt mikrofon
DAP-Audio ER-216 2kanals UHF sender

Scenelys lysbom med spots

Læs mere om Showtec
Læs mere om DAP-Audio
Læs mere om løsninger til skole, institution & undervisning