Vi løser opgaver for vores kunder
Vi løser opgaver for vores kunder

Lys og lyd til scene

Komplet løsning til scene på skole

For Grydemoseskolen i Espergærde leverede og monterede DLT en mindre komplet løsning af lys og lyd til scenen – og med store anvendelses-muligheder!

Et undervisningslokale er forvandlet til et multi-rum, der kan bruges til teater, fitness, møder, dans og meget andet. Her holder eleverne konkurrencer og opfører ”Vild med Dans”, ”X-Factor” og man samles om mange forskellige aktiviteter, som lys og lyd bruges til.

Som på alle andre skoler, opfordres eleverne på Grydemoseskolen, til at arbejde med drama og optræden. Skal oplevelsen for tilskuerne være realistisk - ja så kræver det lys og lyd, der er egnet til formålet. Scenen sættes langt bedre når kuliser og lys arbejder sammen, og det betyder en langt større total-oplevelse for tilskuerne når skolens børn optræder.

DLT monterede profilspot til frontlys, Fresnell spot og LED lamper med farveskift til bag- og sidelys og med en DMX styring kan det hele let betjenes - selv af børn. Det betyder, at der kan arbejdes med lyssætning, så drama og teater får et helt professionelt udtryk.

Trådløse mikrofoner kan tilsluttes højttalerne og der kan spilles musik fra telefoner, iPads, CD og andre lydkilder. Og skal der holdes fest, ja så mangler der bare en DJ.

En sådan løsning af lys og lyd til scene behøver ikke være dyr – Kontakt os og få den helt rette rådgivning

Følgende produkter blev anvendt på scenen:

4 stk. Showtec Multiprofil Spot 600W
8 stk. Showtec Fresnell 650W
8 stk. Showtec LED 100W lamper med farveskift
2 stk. DAP-Audio XT15 Væghængte højttalere
1 stk. DAP-Audio aflåst vægskab til teknik, samt lysstying, mikser, CD
2 stk. 12” Aktiv Monitor
1 stk. 16 kanals lyd mikser

Lys og lys til scene på skole lamper spot

Læs mere om Showtec
Læs mere om DAP-Audio
Læs mere om løsninger til skole, institution & undervisning