Vi løser opgaver for vores kunder
Vi løser opgaver for vores kunder

Lys til scene

Lille scene med styrbart LED lys

For Ballerup Musikskole fik DLT til opgave levere og montere ny belysning i det lokale hvor der afholdes undervisning og intim koncerter.

Opgaven lød på at der skulle monteres LED lys til scenen, der kunne styres i farver - og hvid LED lys, der kunne reguleres i farvetemperatur (lysets varme). Der skulle leveres en enkel og kompakt løsning uden synlige kabler. Her var lofthøjden en udfordring.

Vi valgte at montere LED lamperne i en loftskinne, der både leverer strøm og DMX styre signal. Et ekstra plus var den fleksibilitet der ligger løsningen med skinne – så kan alle lamper flyttes efter behov. Vel at mærke uden nye kabler skal trækkes.

LED lamperne, der giver hvidt lys er af typen Smart White. De kan levere hvilken type hvidt lys man ønsker. Lige fra klart dagslys, der kan bruges til undervisning – til varmt lys når atmosfæren skal være hyggelig under koncerter. Det farvede lys giver en ekstra dimension og er med at give den rette stemning - både i lokalet og på scenen.

Det hele styres fra en let betjent DMX styring, der kan betjenes af folk uden erfaring i lysstyring. Vi synes selv resultatet er blevet rigtig godt og håber musikskolen får glæde af det mange år frem.

Kontakt os - vi kan også levere skræddersyet lys til din scene.

Følgende produkter blev leveret:

12 stk. LED Medium Studiobeam Tour Q4 RGBW 7x5w
12 stk. LED Studiobeam Compact "smart white" 35w
1 stk. DMX styring Showtec Easy Fade 33-36 kanaler
24 meter loftskinne med DMX signal

LED lys til scene