Hazebase

Her bruges røgmaskiner

Hazebase røg- og tåge maskinerne ses brugt på steder, hvor kvalitet er i fokus og teknikken skal virke hver gang. Det kan være både til industri og underholdning. Hazebase er bl.a. solgt til

  • Brandskoler og hoteller - f.eks. til brandøvelser og røgdykning

  • Test af udsugning og airflow inden for industri, produktion og bygninger

  • Visualisering og synliggørelse af luftflow - f.eks. i vindtunnel og ved brandslukning

  • Underholdning på scene, diskotek, natklub, TV, forlystelsesparker, m.m.

Hazebase er røg- og tågemaskiner til professionelle

Tyske Hazebase har produceret røgmaskiner, tågemaskiner og CO2 røgmaskiner siden 1991. Produkterne bruges til at fremstille røg i industri og underholdning - og kvaliteten er i absolut top. Røgmaskinerne kan tåle at blive brugt daglig og ved meget stort vedvarende røg output. Alle produkter er udviklet og produceret i Tyskland.

hazebase logo
Hazebase roegmaskine lav tung roeg taage roeggenerator

Tysk top kvalitet og gennemtænkt design

Hazebase lægger stor vægt på, at deres produkter er funktionelle og robuste - og de er designet til dagligt at kunne levere røg uden driftsforstyrrelser. Alle maskinerne kan enten styres direkte fra maskinen i trin a 1%, fra en fjernbetjening eller via DMX.

Produktudvalget

Produkterne omfatter røgmaskiner, hazer maskiner og CO2 maskiner, der laver lav røg. Produkterne kontrolleres af en microprocessor og kan styres med DMX, kabel fjernbetjening eller trådløs remote. Alt sammen i den bedste kvalitet, som mange konkurrenter stræber efter.

Røgmaskiner

Røgmaskinerne består af tre grundmodeller, der kan fås med og uden flightcase. Base*Cap på 650W, Base*Classic på 1300W og Base*Highpower 2600W. Fælles for dem alle er, at de kan producere vedvarende røg i højt output.

Haze- og Tågemaskiner

Base*Hazer*Pro er vel en af de mest benyttede maskiner på markedet. Den laver en fin tåge, der kan kontrolleres i styrke og kan ligeledes køre konstant uden ophold. Med et pumpe system, der suger tilførselsslangen tør, undgås de velkendte små røg udslip som mange billigere maskiner giver.

Køb Hazebase produkter

DLT er Dansk distributør af Hazebase produkter siden 2010. Vi sælger den komplette produktserie og mange af produkterne kan ses i vores showroom. Kontakt os på tlf. 36 37 00 00 eller på mail@dlt.dk


22 vare(r)

pr. side

22 vare(r)

pr. side