Vestax

Vestax er et godt og kvalitetssikret køb

Vestax blev grundlagt i Japan i 1977 og har i årtier produceret produkter til musik og DJ brug. Udgangspunktet var kreative musikinstrumenter, men hurtigt blev det kvalitets DJ grej til den kreative DJ, der blev fokus hoved forretningen.

Vestax er kvalitet og gennemtænkt design

Vestax lægger stor vægt på at designe flotte, innovative produkter og med brugervenlige funktioner. Dette er gennemgående træk i alle deres produkter. Det meget brede sortiment tilgodeser alle former for DJ’s og artister. Produktudvalget tæller blandt andet de populære serier PMC, VCI, PDX, QFO, VRX

Produktudvalget

Produkterne omfatter mixere, pladespillere, transportable pladespillere, Güber anlæg, CD'ere og medieafspillere. Alt sammen i den bedste kvalitet, som mange af konkurrenterne ser op til.

Mix med Vestax

Mixerne fra Vestax har altid lige været lidt bedre. Ofte udstyret med de ekstra features, der gør at kreativiteten kan udfolde sig og at DJ'ing er en leg. Når brugt live kan kendere høre, at de mix og effekter DJ'en laver ikke kommer fra en standard maskine.

CD og CD-brænder til DJ’s

Uanset om man skal afspille eller brænde en CD er Vestax produkter et af de vigtigste elementer i DJ pulten.

Top DJ's og artister

Med absolutte top DJ's som Carl Cox, Jeff Mills, QBert, m.fl.som ambassadører, er det lykkedes Vestax at brande sig som et af de absolut bedste mærker, når man er professionel DJ med egen stil.

Køb Vestax produkter

DLT er Dansk distributør af Vestax siden 2002. Vi sælger de fleste produkter og rådgiver gerne. Kontakt os på tlf. 36 37 00 00 eller på mail@dlt.dk

vestax dj udstyr mixer pladespiller pick-up

8 vare(r)

pr. side

8 vare(r)

pr. side